Vart skulle din resa gå?

8 december, 2015

Fram till den 28 februari 2016 kan du tävla med Nellie Dellies och Ving. Priset är en Må bra-resa värd 20 000 kr! Allt du behöver göra är att ta en bild som fångar dina hälso- eller träningsmål inför nästa år, och lägga upp den på Facebook eller Instagram taggad med #nelliedellies2016. Så vart kan du åka och vad kan du göra under resan?

En oslagbar kombination
Du har chansen att vinna en resa som innehåller det bästa av två världar. Sköna aktiviteter på den nivå som du bestämmer – kombinerat med avkoppling, bad och framförallt varmare breddgrader. Tänk bara på känslan att få komma tillbaka hem till Sverige efteråt och inte bara känna dig lite mer solbränd och utvilad, utan dessutom starkare och sundare på en och samma gång.

Nellie Dellies Ving Yoga resa

Vad brinner du för?
En stor del av de resor som Ving anordnar är perfekta för dig som vill hinna med mycket löpning. De erbjuder även yogaresor med nybörjarkurser, fördjupningspass, avslappningsmetoder och workshops. Flera av de resor och hotell som Vings resor går till anordnar även gruppträning, simskola för barnen, personliga tränare och mycket mer.

Vart vill du åka?
Vings kommande resor går bland annat till den gamla fiskebyn Side, som är en av de mest populära badorterna i hela Turkiet. De har även resor planerade till Mallorca, där du kan kombinera motion med varma bad i Playa de Palma. Deras resor går även till Teneriffa och Gran Canaria, såväl som till New York där du kan springa Tjejmilen nästa sommar. Ving erbjuder även resor till Phuket, Kreta, Rhodos, Madeira och många flera orter över hela världen – där du kan göra allt från att vandra i berg till att träna inför triathlon.

Läs mer om Vings resor, aktiviteter och träningspass >>>

Kommentera