Snart är det dags för årets I FORM-lopp

23 juli, 2015

På Nellie Dellies Facebook och Instagram kan du just nu tävla om en startplats till I FORM-loppet 2015. För dig som aldrig har sprungit loppet tidigare så har vi samlat ihop lite information om loppet till hösten.

Välj mellan 5 och 10 km
I FORM-loppet välkomnar både nybörjare och erfarna löpare. Du kan välja om du vill anmäla dig till 10 km löpning, 5 km löpning eller 5 km gång. Och oavsett vilken distans du väljer har du chansen att vinna fina priser. På iform.se kan du hitta ett träningsprogram som passar för hur du vill genomföra loppet.

Stockholm, Göteborg eller Malmö
I år blir det sjätte året som I FORM-loppet anordnas i Stockholm. Den 10 september kl. 18 kommer starten att gå och loppet kommer framförallt gå runt Täby Galopps träningsområde. Om man springer 10 km kommer det att bli två varv runt banan.

Den 13 september kommer loppet att gå av stapeln i Göteborg, där både start och mål kommer att vara vid Skatås Motionscentrum. Sedan springer eller går du runt Skatås- och Delsjöterrängen – omgiven av vacker natur.

I Malmö kan du springa den 20 september. För dig som har sprungit loppet i Malmö innan kommer banan att se annorlunda ut i år. Den kommer gå i närheten av Ribersborgsstranden och längs havet. Och efter att ha sprungit klart kan du avsluta dagen med en picknick i parken.

Årets goodiebag
Alla som springer i något av årets I FORM-lopp kommer att få både en t-shirt och en goodiebag fylld av gåvor från bland annat Havrefras, Tena och självklart från oss på Nellie Dellies.

Vi ser fram emot ditt tävlingsbidrag!

Kommentera