Och vinnaren är…

17 mars, 2016

Tack för de härliga bilderna – de vackra, roliga och påhittiga orden – för att ni delar med er av era mål och er resa. Det har varit riktigt spännande att se alla era tävlingsbidrag under de senaste månaderna. Tack för att ni har gjort det så svårt för oss att utse en vinnare. Det var hård konkurrens in i det sista, men nu har vi äntligen en vinnare – ett stort grattis till Tobias som har vunnit Må bra-resan värd 20 000 kr!

blogg nellie dellies stevia raspberry crispy ving vingresor semester vacation summer work out

Så här skrev Tobias:

För mig är hälsa att ha balans i olika delar i livet. I ekonomin, i kosten, i fritiden och i relationer, för att nämna några. Jag har hittat sätt som fungerar för mig, men det går alltid att förbättra. Mina hälsomål för 2016 blir att försöka vara ännu mer i nuet; inte vara ständigt uppkopplad och tillgänglig. Att i större utsträckning välja kalorisnåla och naturligt sötade alternativ.

Jag vill ju hänga med länge till, inte minst för mina barn. Sist men inte minst: jag ska skratta mer och omge mig mer med människor jag älskar! Förhoppningsvis med min fru och mina barn på en hälsoresa med Ving. Det vore nästan för bra för att vara sant. Största hälsomålet för 2016 får alltså bli: sluta aldrig drömma!

VSMXCUNMUJ1022

Vad han har vunnit
Med hjälp av sitt tävlingsbidrag har Tobias nu alltså vunnit ett presentkort på Vings träningsresor värt 20 000 kr. Det kan han använda för att ta sig till resmål som Cypern, Mallorca, Kreta, Gran Canaria, Teneriffa och många andra.

Det här är inte första tävlingen som ni kommer att se från Nellie Dellies i år – så håll utkik efter annat kul under de närmaste månaderna.

2 kommentarer till “Och vinnaren är…”

  1. Ahoo skriver:

    Men man skulle väl inte SKRIVA en motivering?!?! Hade man vetat det hade man ju gjort det och tydligen haft större chans att vinna.

  2. Nellie Dellies skriver:

    Hej! Det var verkligen inget krav att man skulle skriva en motivering. Vår vinnare råkar ha skrivit en längre text också, men det var inget krav. Det var bilden vi gick på när vi granskade bidragen och som vi valde en vinnare utifrån.

Kommentera