Hur varmt skulle du kunna ha det?

27 januari, 2016

Årets hittills kallaste månad är snart över – men det kanske är enkelt att säga nu, med tanke på att året precis har börjat… Men i vilket fall så har det varit väldigt kallt, ovanligt snöigt och mer än någonsin skulle det vara skönt med något varmt att se fram emot. Eller hur? Då passar det ju perfekt att tävla med Nellie Dellies och Ving om en Må bra-resa värd 20 000 kr.

Men till det viktigaste av allt: hur varmt skulle du kunna ha det nu om du hade rest till något av Vings träningsresmål?

mallorca nellie dellies semester vaction lchf yoga

De spanska öarna
På både Mallorca och Gran Canaria kan du kombinera sola och bad med aktiviteter som löpning, yoga, dans och cykelträning. Och om du skulle åka dit under de närmaste veckorna skulle det kännas ungefär som en svensk försommar – beroende på var i Sverige du bor såklart.

Egypten Egypt Nellie Dellies Summer sommar vacation semester lchf yoga

Vi rör oss söderut
Om man väljer att röra sig mot Nordafrika går vi snabbt från varmt till varmare. Ving anordnar flera resor till Egypten som är perfekta för dig som vill golfa under semestern. Och den spanska ön Teneriffa, utanför Marockos kust, är perfekt för dig som vill vandra eller cykla. Oavsett vad du föredrar skulle du kunna njuta av runt 20-25 grader om du var just nu. Det låter väl inte helt fel?

nellie dellies lchf stevia mexico mallorca vinst yoga cyckel dykning

Korsa Atlanten
Om man tar sig något längre bort och tittar på Vings träningsresmål på andra sidan Atlanten så börjar vi närma oss riktigt sköna gradtal. Den kubanska orten Varadero har förutom en otroligt vacker kustremsa även en härlig golfbana. Plus att du kan gå på gym, träna aerobics, strandfotboll och mycket mer på flera av hotellen. Men om du föredrar dykning kanske Playa del Carmen i Mexiko passar bättre? Lika varmt, men mycket annat att se och göra.

Det här är bara några av de orter som du kan resa till om du vinner Nellie Dellies och Vings tävling. Vill du veta hur du tävlar om Må bra-resan värd 20 000 kr? Det hittar du här.

Kommentera