Alla nyheter borde innehålla riktiga hallonbitar!

18 februari, 2016

Nu är det äntligen dags att presentera vår allra senaste nyhet. Från och med den här veckan hittar ni Crispy Raspberry Dark Chocolate ute i butik.

En ny härlig smak
Vårt nya tillskott till Nellie Dellies-familjen är en chokladbar med 70 % kakao och riktiga hallonbitar. En god kombination av sött och fylligt – av syrligt och kraftfullt. Om du är nyfiken på exakt vad som finns i Crispy Raspberry Dark Chocolate så hittar du innehållsförteckningen här.

nellie dellies blogg hallon raspberry chocolate stevia nyhet hallon lchf sockerfritt sugarfree

Naturligt sötad choklad
Precis som alla produkter från Nellie Dellies är Crispy Raspberry Dark Chocolate sötad med extrakt från Steviaplantan. Det är en härlig chokladbar utan tillsatt socker – men som däremot innehåller massor av mättande kostfibrer. Tack vare vår kombination av fibrer och steviaextrakt kan vi hålla nere mängden kalorier, samtidigt som vi aldrig tummar på smaken!

Var hittar jag Crispy Raspberry?
Du hittar vår nya chokladbar i välsorterade Coop- och ICA-butiker över hela Sverige. Vårt sortiment, av lakrits, vingummin och choklad, finns även att beställa via www.apotea.se – inklusive våra chokladbars. Och du har väl inte missat www.ecgo.se? Även där hittar du alla Nellie Dellies produkter. De kan antingen beställas en och en eller som en del av en påse med flera andra goda sötsaker.

Har du hunnit smaka Crispy Raspberry Dark Chocolate? Skriv en kommentar och berätta vad du tyckte!

Kommentarer inaktiverade.